Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Реферативна база даних (6)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Машкін М$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.

Машкін М. І. 
Модифікація технології питного пастеризованого молока з довготривалим терміном зберігання [Електронний ресурс] / М. І. Машкін, В. Ф. Могутова, О. В. Богомолов, Ю. І. Токолов, С. А. Денисенко. // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2013. - Вип. 140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2013_140_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 282.098 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Машкін М. І. 
Bплив концентрату сироваткових білків на властивості згустку при виробництві низькокалорійних сирів [Електронний ресурс] / М. І. Машкін, В. Ф. Могутова, О. А. Воліна, О. В. Богомолов, Ю. І. Токолов, С. А. Денисенко // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2014. - Вип. 152. - С. 19-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2014_152_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 262.656 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Машкін М. І. 
Способи корекції сичужної згортаємості молока і утворення згустку при виробництві сирів [Електронний ресурс] / М. І. Машкін, В. Ф. Могутова // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 2(2). - С. 145-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2014_2(2)__34
Попередній перегляд:   Завантажити - 299.377 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Машкін М. І. 
Дослідження ряду факторів на процес розділення молока на фракції [Електронний ресурс] / М. І. Машкін, В. Ф. Могутова // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2013. - Вип. 7. - С. 159-161. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2013_7_40
Попередній перегляд:   Завантажити - 281.83 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Машкін М. І. 
Сиропридатність молока в залежності від різних періодів утримання корів [Електронний ресурс] / М. І. Машкін, В. Ф. Могутова // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2014. - Вип. 28(1). - С. 212-217. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2014_28(1)__28
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.001 Mb    Зміст випуску     Цитування
6.

Ладика Л. М. 
Розробка технології пастеризованого млока з додаванням ваніліну і ? – каратину [Електронний ресурс] / Л. М. Ладика, М. І. Машкін, В. Ф. Могутова, О. В. Богомолов, С. А. Денисенко // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 90-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 427.075 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Машкін М. І. 
Активація закваски електромагнітним полем при виробництві кисломолочного продукту – ряженки [Електронний ресурс] / М. І. Машкін, В. В. Бредихін, С. А. Денисенко, В. Ф. Могутова, В. П. Богомолова // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2018. - Вип. 194. - С. 61-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2018_194_10
Наведено результати дослідження активації закваски електромагнітним полем з метою прискорення процесу сквашування молока для одержання кисломолочного продукту - ряженки. Визначено оптимальні значення температури і тривалість сквашування для максимального прискорення процесу виробництва ряженки за заданої частоти електромагнітного поля.
Попередній перегляд:   Завантажити - 511.552 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
8.

Машкін М. І. 
Аналіз способів виробництва м'яких сирів з відновленого молока [Електронний ресурс] / М. І. Машкін, С. А. Денисенко, Ю. І. Токолов // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2019. - Вип. 207. - С. 171-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2019_207_25
Розглянуто питання, пов'язані з виробництвом м'яких сирів з відновленого незбираного молока. Наведено його основні переваги та недоліки, а також описано технологію, розроблену для виробництва м'якого сиру з відновленого незбираного молока, що враховує його основні особливості.Розглянуто питання, пов'язані з виробництвом м'яких сирів з відновленого незбираного молока. Наведено його основні переваги та недоліки, а також описано технологію, розроблену для виробництва м'якого сиру з відновленого незбираного молока, що враховує його основні особливості.
Попередній перегляд:   Завантажити - 436.145 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
9.

Мирось В. В. 
М’ясна продуктивність помісей від схрещування вітчизняних молочної та м’ясних порід [Електронний ресурс] / В. В. Мирось, С. А. Золотарьова, М. І. Машкін, В. Г. Василець, О. С. Василець, С. Б. Ковтун // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2020. - Вип. 1. - С. 65-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2020_1_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 3.454 Mb    Зміст випуску     Цитування
10.

Сєдюк І. Є. 
Ефективність застосування енерго-протеїнових добавок із захищеним протеїном при вирощуванні ремонтних телиць [Електронний ресурс] / І. Є. Сєдюк, А. П. Золотарьов, С. А. Золотарьова, М. І. Машкін // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2020. - Вип. 1. - С. 82-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2020_1_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.437 Mb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського